Followers

1 April 2013

BuAh TanGan PerMuLaaN

Hai Sekali lagi
 
sebagai hadiah permulaan, JYM bagikan 1 pic untuk hidangan korang semua
kalau maw lebih, silahlah tinggalkan komentar anda
 
 
CABOOOTTTTTT....!!!!!
 


JYM KEMBALI ??

HAI UOLS
 
terkejutkah ??? hahaha..jangan nak buat terkejut sangat lah
JYM muncul kembali...adakah semakin mengganas??
kita tunggu dan lihat sajokkk
 
sekembalinya JYM dari bertapa di Gua Batu Caves *matiah* hanyalah untuk korang semua
agak2 masih ada lagi kah pengikut blog yang tak semengah ni
kalau ada silalah anda2 semua mengomen*bukan romen* di ruangan komentar di bawah ni
kalau masih ada followers, berkemungkinan besar JYM akan kembali aktif macam dahulu kala
kalau tidak ada respon patut dikebumikan sahajook blog ini
 
 
so JYM menunggu komentar2 anda semua
 
ADIOSSS

1 Jun 2012

Jemputan Telah DIpost..!

SALAM 1 YM
JYM kembali dengan new entry...korang suke ke idokkkk??
harap korang suke lah kannnnn
post ni hanya untuk memberitahu kepada semua tengok2 lah email box korang tu
takut2 ada invitation untuk blog Video Jantan2 YM telah JYM TERHANTAR kat korang
kepada yang JYM tersilap hantar tu harap korang semua jagalah amanah
kepada yang tidak dapat tu JYM harap korang tidaklah murka dengan JYM
JYM ni cuma manusia biasa yang hensem tapi tetap melakukan kesilapan
*harus ramai yang termuntah warna pelangi*
kepada yang lain tu..tetap ada jugak saguhati untuk korang semua yang selalu support JYM
support drp korang tu amat lah JYM hargai
so ni saguhati untuk korang
harap korang like it
CHABOTTTTTT....!!!!!!

25 Mei 2012

Abg Rimau Best

SALAM 1 YM
mesti korang semua ingat JYM ni tengah meroyan buat entry tengah2 malam buta nih kannnzz
sebenarnya JYM baru je dapat email dari salah seorang follower lah kannzz
nama terpaksa dirahsiakan untuk keselamatan diri**matilah macam kes liwat saiful & anuar plk kanzz
berapa banyak kannzz laahhh...!!!!
ok berbalik kepada cerita

menurut pengirim ni..dia baru je lepas view 1 webcam abg rimau katanyer
sempat la snap2 gambar aksi memberahikan abg tuh
siap sekali dengan video**JYM dpt bayangkan korang mesti nak video kanzz
fuhhhhh..!!!
sekali tengok gambar abg rimau tuh..JYM dah stim pastu PENGSAN
gila meletop badan dia..senjata perkasa die pun boleh tahan jugak..!!
mesti korang dah tak sabar2 nak tengok gambar & video tu kannn..???

SABARRRRRR...!!!!
JYM belum edit lagi gambar2 tuh...tunggu proses editing dulu
kalau sempat esok pagi JYM update lagih pasal abg rimau tought ni
kalau tak sempat tengok lah bila JYM ada masa free untuk update

ADIOSSSSS & GUD NYTE UOLS


22 Mei 2012

Cari Anak Ikan Kat YM ??

SALAM 1 YM
apa khabar agaknya followers JYM ni kan? masih ada yang follow ke idak lah kan 
tak kisah lah ada yang follow ke tidak
janji korang semua bahagia
hari ni JYM nak share satu screen shot yang bagi JYM agak funny
tapi tak tahu lah bagi korang ianya funny ke tidak
meh tgk kat bawah ni
korang mampu buat iklan mcm nih kat YM ?
mesti mak hayam kaya ni siap buat iklan kat YM nak cari anak ikan..kepada yang berminat untuk dispedo tu contact lah mak hayam ni untuk dijadikan anak hikan die
harus korang semua akan dapat banyak barang berharga**giteww
kepada gigolo2 pun boleh la apply untuk jadi anak hikan die nih 
JYM tak mampu nak spedo2 anak ikan ni...gaji tak seberapa
korang mampuuu??
kalau mampu buat laah iklan mcm ni jugak kat YM
kalau nak JYM tolong publishkan kat blog pun boley
cuma tinggal korang emailkan kat JYM je n then kalau ada free JYM akan publish kan kat blog
ok lah cukup lah setakat ni
tunggu next entry from JYM yang propah
ADIOSS